Adomex,

De kracht van groen

Adomex was het eerste Nederlandse bedrijf, dat zich toelegde en specialiseerde op de markt van snij- en decoratiegroen. Ledervaren, Salal en Aspidistra zijn o.a. producten in ons brede assortiment. Wij hebben de ontwikkelingen van dichtbij meegemaakt en er een belangrijke bijdrage aan geleverd. Tegenwoordig is snij- en decoratiegroen een serieuze productgroep binnen de sierteelthandel. Adomex bestaat al sinds 1977. Wat ooit klein begon, is uitgegroeid tot een gevestigde naam. Ons assortiment heeft zich door de jaren enorm verbreed en onze organisatie laat zich kenmerken als uiterst modern en professioneel.

Adomex

De importeur en exporteur
van snij- en decoratiegroen

Adomex Naaldwijk
Logistiek

Om de kwaliteit van ons groen te waarborgen werken wij nauw samen met onze leveranciers tijdens het hele verwerkingsproces.
Elk product wordt vers en gekoeld vervoerd.

Meer over logistiek

Snijgroen
Verantwoord Ondernemen

Adomex kiest bewust voor duurzame teelt. Hoe groener, hoe beter. We werken hierin nauw samen met onze partners, kwekers en klanten.

Meer over duurzaamheid

Geschiedenis Adomex
De geschiedenis van Adomex

Adomex was het eerste Nederlandse bedrijf, dat zich toelegde en specialiseerde op de markt van snij- en decoratiegroen. Wat ooit klein begon, is uitgegroeid tot een gevestigde naam. 

Meer over onze geschiedenis

Bedrijfstoekomst
Wat is onze toekomstvisie

We zijn continu op zoek naar nieuwe producten en verwachten dat duurzaamheid en verantwoorde productie de komende jaren steeds belangrijker worden.

Meer over onze toekomstvisie

Wil jij werken bij dé specialist in snij- en decoratiegroen?

Adomex International is specialist in snij- en decoratiegroen. Wij leveren alle populaire soorten snijgroen en ook alle exclusieve decoratiegroen. Wil jij werken in deze organisatie met veel doorgroei mogelijkheden?

Bekijk de openstaande vacatures

Werken bij Adomex
Decoratieve achtergrond Decoratieve achtergrond

Bezoek

de ADOMEX webshop

  • Vind een groot en divers assortiment van prachtig groen
  • Adomex biedt naast snij- en decoratiegroen ook droogbloemen, gepreserveerde en geverfde producten en natuurlijke decoratie artikelen
  • De webshop werkt op alle toestellen en kent handige gebruiksmogelijkheden
  • Word klant om ook te kunnen kopen
  • Bent u al klant dan kunt u automatische inloggen en starten met kopen
  • Heeft u nog geen inloggegevens? Dan kunt u ook onze webshop bekijken als bezoeker
Webshop