Orca

Ontdek het nieuwe Orca: topkwaliteit snijgroen, unieke exotische bloemen en eersteklas fillers

Zoek je een betrouwbare leverancier van kwaliteitsvol snijgroen, prachtige exotische bloemen en de mooiste fillers, het hele jaar door? Dan is Orca jouw partner voor kwaliteit en continuïteit. Of je nu bloemengroothandelaar of bloemist bent; met het Orca-label van Adomex ben je zeker van een consistente hoge productkwaliteit en een vrijwel jaarronde beschikbaarheid.

Drie gespecialiseerde Orca-labels

Adomex is de grootste zelfstandig importeur van hoogwaardig snijgroen. Naast ons al jaren succesvolle label OrcaGreen introduceren wij nu ook OrcaExotics en OrcaFloral. De drie Orca-labels kenmerken zich door hun bijzondere aandacht voor constante kwaliteit, hun doorlopende beschikbaarheid en hun uniforme presentatie, gegarandeerd door onze onderscheidende verpakking met het herkenbare Orca-logo.

Orca merken

Met onze drie gespecialiseerde labels bieden we je een breed assortiment aan geselecteerde producten:

OrcaGreen: deze productlijn staat al twee decennia lang synoniem voor topkwaliteit snijgroen in vele soorten en bladvormen, zoals Salal, Ledervaren en Aralia. Prachtig snijgroen om volume, vorm en structuur te geven aan boeketten en bloemstukken. 

OrcaExotics: een exclusieve lijn die ‘exoten’ biedt zoals Kaaps Groen, Protea en Leucospermum. Voor iedereen die graag een uniek exotisch tintje aan zijn assortiment wil toevoegen.

OrcaFloral: een selectie van eersteklas fillers, zoals Gypsophila en Hypericum. Deze juweeltjes van Moeder Natuur zijn geweldige karakteristieke toevoegingen die elk bloemenarrangement verrijken.

Decoratieve achtergrond Decoratieve achtergrond

Bezoek

de ADOMEX webshop

  • Vind een groot en divers assortiment van prachtig groen
  • Adomex biedt naast snij- en decoratiegroen ook droogbloemen, gepreserveerde en geverfde producten en natuurlijke decoratie artikelen
  • De webshop werkt op alle toestellen en kent handige gebruiksmogelijkheden
  • Word klant om ook te kunnen kopen
  • Bent u al klant dan kunt u automatische inloggen en starten met kopen
  • Heeft u nog geen inloggegevens? Dan kunt u ook onze webshop bekijken als bezoeker
Webshop