Pasen,

Perenhout, de natuur op tafel

Om echt een statement te maken met Pasen heb je iets opvallends nodig voor op de paastafel. Met bijvoorbeeld een krans of planter van perenhout, gevuld met gele bloemen, mossen, groen Ruscus en kwarteleitjes, haal je direct de natuur aan tafel! Een decoratie-groen-stuk op tafel geeft toch dat beetje extra sfeer aan de feestdagen.

Planter van perenhout

Pasen

Een heerlijke paaslunch

De tafel is gedekt, de bloemen staan op tafel en het eerste gerecht staat in de oven. Tijd om de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Een prachtig opgemaakte tafel waarbij je een heleboel verschillende vaasjes vult met kleurrijke bloemen, een paar takjes Salal en voorjaarstakken, maakt het helemaal af. Deze vaasjes brengen een kleurrijke sfeer met zich mee tijdens de paaslunch.

Pasen in Nederland

Het is weer tijd voor Pasen! Hoewel een reisje naar het buitenland, noch een groots Paasdiner met familie er dit jaar niet in zat, inspireren we je toch graag met je Paas-styling. Zo wordt het alsnog een onvergetelijk feestje en kunnen we toch dat lente gevoel in huis halen.

Pasen in Nederland

Green Inspiration Pasen

GROEN maakt Pasen af. Als aankleding op je Paastafel (binnen of buiten) verras je je gasten met weelderig gevulde boomstammen of perenhouten kransen vol typische lentebloemen. Zorg voor hoogteverschillen met bijvoorbeeld bolmos, en maak het af met paas-decoratie zoals kwarteleitjes of
gebroken eierschalen.

Decoratieve achtergrond Decoratieve achtergrond

Bezoek

de ADOMEX webshop

  • Vind een groot en divers assortiment van prachtig groen
  • Adomex biedt naast snij- en decoratiegroen ook droogbloemen, gepreserveerde en geverfde producten en natuurlijke decoratie artikelen
  • De webshop werkt op alle toestellen en kent handige gebruiksmogelijkheden
  • Word klant om ook te kunnen kopen
  • Bent u al klant dan kunt u automatische inloggen en starten met kopen
  • Heeft u nog geen inloggegevens? Dan kunt u ook onze webshop bekijken als bezoeker
Webshop