Nieuwe directie

Per 1 april treedt een nieuwe directie aan bij Adomex International, een specialist in snij- en decoratiegroen. Gerard Wijma, nu nog finance director, zal Anton Klunder opvolgen als managing director, Sieto Hoogkamp wordt director operations en Mark van der Ban blijft in zijn functie van commercial director.

Anton is 12 jaar zeer succesvol bij Adomex geweest.  Hij zal nog enkele maanden aanblijven voor overdracht en om lopende projecten af te ronden.

Gerard Wijma: “Wij bedanken Anton voor al het mooie werk dat hij heeft gedaan waardoor Adomex er nu zo uitstekend voorstaat. Wij blijven ons samen met al onze medewerkers richten op het verder uitbouwen van onze positie als marktleider, het nog meer verstevigen van onze samenwerking met klanten en leveranciers en het verder ontwikkelen van dit prachtige bedrijf.”

Gerard Wijma, in mei vorig jaar bij Adomex begonnen als finance director, heeft jarenlange ervaring in de sierteeltsector, onder andere als general manager van de horti divisie van Broekhof/Koninklijke Paardekooper Group. Sieto Hoogkamp is sinds 2007 werkzaam bij Adomex, de laatste 11 jaar als manager operations. Mark van der Ban is al 22 jaar verbonden aan Adomex, waarvan de laatste 11 commercieel eindverantwoordelijk.

v.l.n.r. Sieto Hoogkamp, Gerard Wijma, Mark van der Ban
Decoratieve achtergrond Decoratieve achtergrond

Bezoek

de ADOMEX webshop

  • Vind een groot en divers assortiment van prachtig groen
  • Adomex biedt naast snij- en decoratiegroen ook droogbloemen, gepreserveerde en geverfde producten en natuurlijke decoratie artikelen
  • De webshop werkt op alle toestellen en kent handige gebruiksmogelijkheden
  • Word klant om ook te kunnen kopen
  • Bent u al klant dan kunt u automatische inloggen en starten met kopen
  • Heeft u nog geen inloggegevens? Dan kunt u ook onze webshop bekijken als bezoeker
Webshop