Vacature Databeheerder (Uithoorn)

Locatie: Uithoorn

Wie zijn wij?

Adomex International is specialist in de import en verkoop van snij- en decoratiegroen. Klein begonnen in 1977 zijn we uitgegroeid tot de grootste specialist in groen. Met een hoofdkantoor in Uithoorn en verkoopvestigingen op de Nederlandse bloemenveilingen werken we met meer dan 100 collega’s om de verwachtingen van onze klanten steeds weer te overtreffen.

Wat ga je doen?

Je zorgt er voor dat alle master data van klanten, leveranciers en producten tijdig, gestandaardiseerd, volledig en op de correcte manier in ons systeem wordt vastgelegd. Deze functie is een verbindende rol waarbij je nauw samenwerkt met collega’s van onder andere de afdelingen inkoop, verkoop en e-commerce. Naast het dagelijkse beheer van de data verwachten wij ook dat je mee helpt bij het opstellen en verbeteren van ons data beleid .

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Analyseren van de data van klanten, leveranciers en artikelen. Signaleren en analyseren van knelpunten of afwijkingen en het oplossen hiervan.
  • Onderhouden en opschonen van onze master data;
  • Opstellen, bewaken en aanpassen van procedures rondom master data en medeverantwoordelijk voor een lange termijn visie;
  • Aanleveren van rapportages die inzicht geven in de juistheid en van onze data.

Wie zoeken wij?

Als databeheerder heb je aandacht voor details en werk je zeer nauwkeurig en gestructureerd. Je kan goed zelfstandig werken maar je functioneert ook goed in een team. Je hebt een opleidingsniveau van MBO+. Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pré. Je hebt goede kennis van Excel en liefst ook van BI-tools of SQL query’s.  

Wat bieden wij?

Adomex is een zeer gezond bedrijf met ambitieuze groeiplannen. Wij bieden een marktconform salaris, een informele werksfeer met veel ruimte voor persoonlijke groei en, heel belangrijk, een team van fijne collega’s om mee samen te werken.

De functie is in principe fulltime maar parttime is bespreekbaar. Gedeeltelijk werken van uit huis is een mogelijkheid.

Voor meer informatie

Neem contact op met Gerard Wijma, Finance Director op +31 (0)6 10975785 of gw@adomex.nl

Heb je interesse?

Dan ben jij de mogelijke collega die wij zoeken! Reageer en stuur je sollicitatie naar: hrm@adomex.nl t.a.v. Anuschka Buhrs

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Ga terug naar overzicht vacatures

Decoratieve achtergrond Decoratieve achtergrond

Besuch

der ADOMEX Webshop

  • Finden Sie ein breites und vielfältiges Sortiment an schönem Dekorationsgrün!
  • Adomex bietet mehr als Schnitt- und Dekorationsgrün. Wir liefern auch präparierte und gefärbte Produkte sowie natürliche Dekorationsartikel
  • Der Webshop funktioniert auf allen Geräten und ist sehr benutzerfreundlich
  • Werden Sie Kunde, um Zugang zu unserem Webshop zu erhalten
  • Wenn Sie bereits Adomex-Kunde sind, können Sie sich automatisch einloggen und mit der Bestellung beginnen
  • Sie haben noch kein Login? Sie können auch als Besucher auf unseren Webshop zugreifen
Webshop