Roebelinii

Roebelinii - roebelini_05-b

Roebelinii
Latijnse naam: Phoenix Roebelinii
Lengte: 50 - 60 - 80 cm (langer zoals 100 en 150 cm is beperkt beschikbaar)
Land van oorsprong: Costa Rica
Beschikbaarheid: jaarrond
Verkrijgbaar: vacuüm & Orca

Phoenix Roebelinii is een sierpalm, waarvan wij de bladeren gebruiken voor de verwerking in boeketten. Roebelinii is dus ook als plant te verkrijgen, en zowel binnen als buiten neer te zetten. Adomex heeft verschillende leveranciers: onze grootste partner van Roebelinii is Tropical Greens. Roebelinii groeit aan de kant van de Atlantische Oceaan in Costa Rica.

Hoe wordt Roebelinii gekweekt?
Roebelinii wordt als jong gewas opgekweekt in een tunnelkas (gaaskas). De productie van Roebelinii vindt buiten plaats, in het open veld. Roebelinii wordt geteeld in de buitenlucht en geoogst in het veld (zonder schermdoek). Daarna wordt de Roebelinii gewassen in de schuur, en volgt het sorteren, afsnijden, bossen, zakken en (eventueel vacuüm) verpakken.

Roebelinii - 2009-febr  Roebelinii - thumb_dscn0346_1024  Roebelinii - thumb_dscn0436_1024

Roebelinii is in verschillende verpakkingen beschikbaar: van grootverpakking voor boeketteriën tot bossen die vacuüm verpakt kunnen worden. De Roebelinii kan verpakt worden in de dozen van onze merken, zoals Green Beauty en Orca Green maar natuurlijk ook vacuüm verkrijgbaar (ORCA Green - vacuüm). Daarna komt de Roebelinii per zeecontainer (schip) naar ons. Zo zorgen wij voor kwalitatief goede Roebelinii voor u en uw klanten!

Het is mooi als er ‘beweging’ zit in een boeket, bijvoorbeeld een rank van klimop dat in een boeket naar beneden valt of gebruik Roebelinii. Roebelinii beweegt op het moment als je het boeket weggeeft. Hoe mooi is dat!

Weetje: Zet snijgroen altijd op water, dus ook Roebelinii (eerst een stukje van de onderkant afsnijden/knippen), want ook groen blijft zo langer houdbaar!

Roebelinii - img_29863468-1  Roebelinii - img_29863486  Roebelinii - img_29863488-1