Cocos

Cocos - cocos_02

Cocos ofwel Fishtail, het blad lijkt net op de staart van een zeemeermin, wordt vanuit het bos en de farms met een truck in Mexico of Guatamala naar de verwerkingsschuur gereden waar alle bladeren gewassen worden, gesorteerd, afgesneden en gecheckt op goede kwaliteit. Nadat ze ingepakt zijn, zijn ze klaar om verzonden te worden naar o.a. bloemisten over de hele wereld, die er weer prachtige boeketten dan wel creatieve arrangementen mee kunnen maken. Daar leent Cocos zich uitstekend voor!

Cocos - Cocos-Veld  Cocos - Cocos-Verwerking
Nadat de Cocos aankomt in de verwerkingsschuur, worden de bladeren op lengte en kwaliteit gesorteerd en verwerkt. Daarna wordt de Cocos verpakt in dozen en rollen voor verzending. Doordat de Cocos met het vliegtuig wordt getransporteerd, wordt het product vers geleverd en is daarmee de kwaliteit gewaarborgd.

Cocos wordt in Mexico en Guatamala met een truck naar de verwerkingsschuur gereden. Hier worden de bladeren gewassen, gesorteerd, gesneden én gecheckt op goede kwaliteit. Na verpakking, zijn ze klaar om over de hele wereld verzonden te worden. De Cocos leent zich uitstekend tot het maken van prachtige en vooral creatieve boeketten en arrangementen!

Cocos - Cocos-Boeket-1  Cocos - Cocos-Green-Inspiration  Cocos - Cocos-Boeket-2