Inspiratie

Op dit moodboard van inspiraties laten wij u zien wat snijgroen kan doen! Wij inspireren u graag met bekende en minder bekend snijgroen zoals Ledervaren, Salal, Aralia, Aspidistra, Cycas, Galax, Flexigras en nog veel meer. Verder brengen wij regelmatig een Green Inspiration uit, gekoppeld aan een event/seizoen en/of speciale dag. Met de Green Inspiration willen wij aan (inter)nationale bloemisten laten zien wat ‘De Kracht Van Groen’ is, passend bij de huidige tijd en trends. Laat groen u inspireren! Ontdek nieuwe mogelijkheden en zie wat snijgroen kan doen.

Mossen

Green Inspiration

Alle mossen worden (jaarrond) met de hand geplukt/geraapt en groeien na een aantal jaar vanzelf weer aan, lang leve de natuur! Uit speciaal geselecteerde bossen om de kwaliteit te kunnen garanderen.

Binnen de natuurtrend is mos een perfect product, rechtstreeks uit de natuur, om te gebruiken in diverse creatieve arrangementen. Mos is er in zoveel soorten zodat het geschikt is voor verschillende type klanten, dus uiteindelijk te gebruiken voor een groot publiek, voor elk wat wils. Nu goed te gebruiken in de herfst, maar zeker ook straks voor de kerstdecoraties!

Verzorgingstip: Besproei het mos af en toe, zo behoud het lang zijn sierwaarde!
Ook zin om aan de slag te gaan met mos? Laat je inspireren….. Dare to be creative!