Geschiedenis

Adomex was het eerste Nederlandse bedrijf, dat zich toelegde en specialiseerde op de markt van snij- en decoratiegroen. Ledervaren, Salal en Aspidistra zijn o.a. producten in ons brede assortiment. Wij hebben de ontwikkelingen van dichtbij meegemaakt en er een belangrijke bijdrage aan geleverd. Tegenwoordig is decoratiegroen een serieuze productgroep binnen de sierteelthandel.
Adomex bestaat al sinds 1977. Wat ooit klein begon, is uitgegroeid tot een gevestigde naam. Ons assortiment snijgroen heeft zich door de jaren enorm verbreed en onze organisatie laat zich kenmerken als uiterst modern en professioneel. 

 

Een brok ervaring
Adomex is meer dan alleen leverancier van snij- en decoratiegroen. Onze klantenkring strekt zich uit van groothandel tot grote exporteurs en boeketterieën in binnen- en buitenland. Door onze enorme kennis en ervaring functioneren wij als klankbord en adviseur voor onze klanten.

Voor onze klanten zijn we continu op zoek naar nieuwe producten, innovaties, en leveranciers die snijgroen kunnen leveren van hoge kwaliteit in aantallen en verpakkingen die aansluiten bij vraag en behoefte uit de markt. Wij geloven in de kracht van groen.