Flowers@Oxford

In 2011 tijdens het evenement Chichely Hall in Engeland, heeft Miranda ter Voorde een aantal groenboeketten met ons snijgroen gemaakt. 

Miranda ter Voorde 2

Miranda ter Voorde is lid van het Fleurcreatif team. Daarnaast heeft zij haar eigen bedrijf. Wilt u meer weten over Miranda ter Voorde, ga naar www.meesterlijkgeschikt.nl

Fleurcreatif is een vakblad voor bloemisten. Fleurcreatif organiseert ook evenementen. Chicheley Hall was er een van. In 2014 staat Flowers@Oxford op het programma van 22-24 augustus. Een groots evenement met demonstraties, wedstrijden, workshops, etc.

Bij dit evenement wordt ook weer exclusief gewerkt met ORCA groen en ander groen van Adomex. We zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen van Flowers@Oxford!

Ga naar www.fleurcreatif.com

 

 

 

 

Adomex op Pinterest!

Adomex inspireert u graag via onze pinterest pagina. Wij bieden u een unieke collectie van inspiratie van snijgroen. Wij werken samen met internationaal bekende arrangeurs en posten dit en nog veel meer op ons virtuele moodboard. Klik op deze link en u oordeel zelf!  

De kracht van groen

Wij zijn overtuigd van de kracht van groen. Groen dat onze band met de natuur bevestigt, groen dat ons gelukkig maakt. Groen dat ons nieuwe energie geeft en ons welzijn bevordert.

Kracht van groen